UGN Security Forums
My ProfileMember DirectoryLogin
Search our ForumsView our FAQView our Site Rules
View our CalendarView our Active TopicsGo to our Main Page

UGN Security Store
 

Network Sites UGN Security, The GoNix Initiative, Elite Web Gamers, Back of the Web, EveryDay Helper, VNC Web Design & Development
July
Su M Tu W Th F Sa
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Sponsored Links
Latest Postings
Latest Reviews
Topic Options
Rate This Topic
#14611 - 05/26/02 04:22 AM Game Problem With WinXP
Anonymous
Unregistered


ok..i've had enough. The first time I installed Diablo II..it worked. Then it just stopped working. it says there's no disk in. And blizzard has this in their FAQ. It means i'm not logged under Admin. And I am. and then i had the SAME problem with Microsoft Combat Flight Simulator. So winxp doesn't recognize these disks. I can't fix the fucking prob either. These games work on all my friends WinXP boxes. Wondering if i can get any help. thanks.

Top
Sponsored Links
      
#14612 - 05/26/02 05:31 AM Re: Game Problem With WinXP
Gremelin Offline

Community Owner
*****

Registered: 02/28/02
Posts: 7192
Loc: Portland, OR; USA
Go with W2K Pro man, i'm tellin you XP sucks... They were goinna recall the fuckin thing for gods sakes!
_________________________
Donate to UGN Security here.
UGN Security, Back of the Web, Elite Web Gamers & VNC Web Design Owner

Top
#14613 - 05/28/02 10:06 AM Re: Game Problem With WinXP
pergesu Offline
UGN Elite Poster

Registered: 03/14/02
Posts: 1136
Loc: Pimpin the Colorizzle
Eh, I don't mean to be a punk here, but I've installed Diablo II on a couple of XP machines. They were all home though, maybe you're on Pro and that's a problem. I dunno, but I haven't had any problems. I'll see how the bitch runs on 2k, though.

Top
#14614 - 05/28/02 03:39 PM Re: Game Problem With WinXP
Gremelin Offline

Community Owner
*****

Registered: 02/28/02
Posts: 7192
Loc: Portland, OR; USA
lol go ahead, phun can't do shit..
_________________________
Donate to UGN Security here.
UGN Security, Back of the Web, Elite Web Gamers & VNC Web Design Owner

Top
#14615 - 05/28/02 09:46 PM Re: Game Problem With WinXP
Anonymous
Unregistered


WTF you talking about giz. eh, i had D2 working on Home. Can't get it working on Pro. *wonders if he should go to his uncle's work.* yea the one with T1 giz. You star of david pusher.

GIZ-JIZ!

Top
#14616 - 05/28/02 09:53 PM Re: Game Problem With WinXP
Gremelin Offline

Community Owner
*****

Registered: 02/28/02
Posts: 7192
Loc: Portland, OR; USA
I pefer Jizmo thank you, and if you call me anything but Giz Gizmo or Your Highness, i'll remove your bulletin board access .
_________________________
Donate to UGN Security here.
UGN Security, Back of the Web, Elite Web Gamers & VNC Web Design Owner

Top
#14617 - 05/28/02 11:04 PM Re: Game Problem With WinXP
dashocker Offline
Member

Registered: 03/05/02
Posts: 524
Loc: Cornfields everywhere...
heh, My diablo II game if fucked up also. I have the expansion and I cant get the original to work. Problem with a file on the disk. I think people just cant write code these days. I mean, aoeII:ak crashes my win98 box if you quit the game and then try and start it up again l8r. MSoft cant even write software for their own OS, u expect other companies to do better? hah, i think not. oh wait, none of this has to do with the topic. Shit! L8r...

dashocker

btw, DP HAS MODS!!!!! AHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!

Top
#14618 - 06/09/02 08:32 PM Re: Game Problem With WinXP
Deviation187 Offline
Member

Registered: 03/26/02
Posts: 536
Loc: L.A Cal.
Hell yeah gizmo, the best decision i made was when i went to win2k, the only problems were i had to get a driver for my modem, and thats it, but thats not win2k's fault, and yeep XP just sucked like hell, (if anybody wants it let me know) lol...
_________________________
"Hmm, they have the internet on computers now." - Homer Simpson
http://wired.promodtecnologies.com/

Top
#14619 - 06/15/02 01:41 PM Re: Game Problem With WinXP
bor Offline
UGN fag

Registered: 03/02/02
Posts: 95
Loc: Tampa, Florida
Well, from what I've heard at least, Pro is MUCH more NT based than Home. Only thing I can think of is maybe Pro runs NTFS by default and Home runs Fat32? I dunno. Just a guess.
_________________________
Team Phreak

Top
#14620 - 06/21/02 04:14 AM Re: Game Problem With WinXP
xero Offline
Member

Registered: 03/28/02
Posts: 192
Both XP Pro and XP home comes from the same OS, which is 2k. Pro just comes with more features like for better security, etc i.e server stuff. And BTW, XP is just 2k with a few extra features and a gay new UI...XP is just targeting the home users instead of corporate, like 2k originally was. And go with 2k, its so much better. XP is just evil, maybe its just me but me and XP dont get along very well....
_________________________
"Most of our imports come from outside the country" -George W. Bush

http://www.zero-technologies.com

Top

Featured Member
Registered: 03/05/02
Posts: 9
Forum Stats
2145 Members
46 Forums
33548 Topics
68715 Posts

Max Online: 1567 @ 04/25/10 10:20 AM
Top Posters
UGN Security 26711
Gremelin 7192
§intå× 3255
SilentRage 1273
Ice 1146
pergesu 1136
Infinite 1041
jonconley 955
Girlie 908
unreal 860
Newest Members
Jimmie Menon, fghijk435948, Devo60, ali, lavos
2147 Registered Users
Who's Online
0 registered (), 671 Guests and 366 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Latest News


Donate
  Get Firefox!
Get FireFox!