Help Installing Mediaplayer 10 Beta on Server 2003

Posted by: Chem

Help Installing Mediaplayer 10 Beta on Server 2003 - 08/23/04 09:59 PM

Fallowing These directions for installing Windows Media player 10 in the latest Longhorn alpha, which claims should also work in server 2003, I can't install any of the *.inf files because of Server 2003's strict driver signing/Logo testing bullshit.


I try to manually turn off the driver signing/logo testing via system properties in the control panel, but no matter how many times I change it, as soon as I go back to it there’s no change.


Anyone know of a solution?
Or a way of manually turning off the driver signing with a registry edit or something?
Posted by: Shinobi

Re: Help Installing Mediaplayer 10 Beta on Server 2003 - 08/24/04 05:08 AM

I have no solution to your problem but I just thought you should know that I found: /bullshit.png incredibly amusing!!
Posted by: jonconley

Re: Help Installing Mediaplayer 10 Beta on Server 2003 - 08/24/04 12:47 PM

i 2nd shinobi's post
Posted by: Chem

Re: Help Installing Mediaplayer 10 Beta on Server 2003 - 09/03/04 08:01 AM

Now that the final version is out, I tried installing that, only to find the exact same error message as the beta.

Then I downloaded a program called TweakNT to fool Server 2003 into thinking it's actually windows XP.



I converted server 2003 into XP professional, rebooted, the boot screen changed to the XP boot screen, along with other XP only things I noticed, as soon as I tried to log in Windows shit the bed and started throwing product activation failures at me (I have a retail copy of server 2003 from my college) and I wasn't allowed to log in because of the product activation shit.

I rebooted into safe mode and used TweakNT to unconvert my machine back into Server 2003 enterprise and rebooted to find everything normal again.

Thank you Microsoft, for not allowing me to install windows media player 10 on your $650 operating system.