Your browser does not seem to support CSS. If images appear below, please disregard them.
Topic Options
Rate This Topic
#13444 - 03/04/06 05:56 AM SSE not enabled
Joined: Sep 2005
Posts: 14
[email protected] Offline
Junior Member
[email protected] Offline
Junior Member

Joined: Sep 2005
Posts: 14
California
just bought d&d online, but i cant play because when i try to start it i get an error msg stting sse not enbaled. my processor is an athlon amd x86. is there a way to enable sse, or is it impossible to do w/ my processor? i tried to google it was unable to obtain anything from the athlon website, as well as several web boards.

Top
Sponsored Links
#13445 - 03/05/06 01:36 AM Re: SSE not enabled
Joined: Sep 2005
Posts: 14
[email protected] Offline
Junior Member
[email protected] Offline
Junior Member

Joined: Sep 2005
Posts: 14
California
disregard this post, i figured it out. i had to upgrade my processor. and in order to do that, i had to upgrade my motherboard. now, my monitor isnt showing anything. f#*k!!!

Top

Member Spotlight
Gremelin

Gremelin
Portland, OR; USA
Posts: 7,195
Joined: February 2002
Show All Member Profiles 
Sponsored Links
Forum Statistics
Forums46
Topics46,497
Posts81,667
Members2,157
Most Online1,567
Apr 25th, 2010
Latest Postings
Top Posters(All Time)
UGN Security 39,661
Gremelin 7,195
§intå× 3,255
SilentRage 1,273
Ice 1,146
pergesu 1,136
Infinite 1,041
jonconley 955
Girlie 908
unreal 860