Your browser does not seem to support CSS. If images appear below, please disregard them.
Topic Options
Rate This Topic
#14611 - 05/26/02 03:22 AM Game Problem With WinXP

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


ok..i've had enough. The first time I installed Diablo II..it worked. Then it just stopped working. it says there's no disk in. And blizzard has this in their FAQ. It means i'm not logged under Admin. And I am. and then i had the SAME problem with Microsoft Combat Flight Simulator. So winxp doesn't recognize these disks. I can't fix the fucking prob either. These games work on all my friends WinXP boxes. Wondering if i can get any help. thanks.

Top
Sponsored Links
#14612 - 05/26/02 04:31 AM Re: Game Problem With WinXP
Joined: Feb 2002
Posts: 7,195
Gremelin Offline
Community Owner
Gremelin Offline

Community Owner

Joined: Feb 2002
Posts: 7,195
Portland, OR; USA
Go with W2K Pro man, i'm tellin you XP sucks... They were goinna recall the fuckin thing for gods sakes!


Donate to UGN Security here.
UGN Security, Back of the Web, and VNC Web Services Owner
Top
#14613 - 05/28/02 09:06 AM Re: Game Problem With WinXP
Joined: Mar 2002
Posts: 1,136
pergesu Offline
UGN Elite Poster
pergesu Offline
UGN Elite Poster

Joined: Mar 2002
Posts: 1,136
Pimpin the Colorizzle
Eh, I don't mean to be a punk here, but I've installed Diablo II on a couple of XP machines. They were all home though, maybe you're on Pro and that's a problem. I dunno, but I haven't had any problems. I'll see how the bitch runs on 2k, though.

Top
#14614 - 05/28/02 02:39 PM Re: Game Problem With WinXP
Joined: Feb 2002
Posts: 7,195
Gremelin Offline
Community Owner
Gremelin Offline

Community Owner

Joined: Feb 2002
Posts: 7,195
Portland, OR; USA
lol go ahead, phun can't do shit..


Donate to UGN Security here.
UGN Security, Back of the Web, and VNC Web Services Owner
Top
#14615 - 05/28/02 08:46 PM Re: Game Problem With WinXP

**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered


WTF you talking about giz. eh, i had D2 working on Home. Can't get it working on Pro. *wonders if he should go to his uncle's work.* yea the one with T1 giz. You star of david pusher.

GIZ-JIZ!

Top
#14616 - 05/28/02 08:53 PM Re: Game Problem With WinXP
Joined: Feb 2002
Posts: 7,195
Gremelin Offline
Community Owner
Gremelin Offline

Community Owner

Joined: Feb 2002
Posts: 7,195
Portland, OR; USA
I pefer Jizmo thank you, and if you call me anything but Giz Gizmo or Your Highness, i'll remove your bulletin board access .


Donate to UGN Security here.
UGN Security, Back of the Web, and VNC Web Services Owner
Top
#14617 - 05/28/02 10:04 PM Re: Game Problem With WinXP
Joined: Mar 2002
Posts: 524
dashocker Offline
Member
dashocker Offline
Member

Joined: Mar 2002
Posts: 524
Cornfields everywhere...
heh, My diablo II game if fucked up also. I have the expansion and I cant get the original to work. Problem with a file on the disk. I think people just cant write code these days. I mean, aoeII:ak crashes my win98 box if you quit the game and then try and start it up again l8r. MSoft cant even write software for their own OS, u expect other companies to do better? hah, i think not. oh wait, none of this has to do with the topic. Shit! L8r...

dashocker

btw, DP HAS MODS!!!!! AHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!

Top
#14618 - 06/09/02 07:32 PM Re: Game Problem With WinXP
Joined: Mar 2002
Posts: 536
Deviation187 Offline
Member
Deviation187 Offline
Member

Joined: Mar 2002
Posts: 536
L.A Cal.
Hell yeah gizmo, the best decision i made was when i went to win2k, the only problems were i had to get a driver for my modem, and thats it, but thats not win2k's fault, and yeep XP just sucked like hell, (if anybody wants it let me know) lol...


"Hmm, they have the internet on computers now." - Homer Simpson
http://wired.promodtecnologies.com/
Top
#14619 - 06/15/02 12:41 PM Re: Game Problem With WinXP
Joined: Mar 2002
Posts: 95
bor Offline
UGN fag
bor Offline
UGN fag

Joined: Mar 2002
Posts: 95
Tampa, Florida
Well, from what I've heard at least, Pro is MUCH more NT based than Home. Only thing I can think of is maybe Pro runs NTFS by default and Home runs Fat32? I dunno. Just a guess.

Top
#14620 - 06/21/02 03:14 AM Re: Game Problem With WinXP
Joined: Mar 2002
Posts: 192
xero Offline
Member
xero Offline
Member

Joined: Mar 2002
Posts: 192
Both XP Pro and XP home comes from the same OS, which is 2k. Pro just comes with more features like for better security, etc i.e server stuff. And BTW, XP is just 2k with a few extra features and a gay new UI...XP is just targeting the home users instead of corporate, like 2k originally was. And go with 2k, its so much better. XP is just evil, maybe its just me but me and XP dont get along very well....


"Most of our imports come from outside the country" -George W. Bush

http://www.zero-technologies.com
Top

Member Spotlight
Gremelin

Gremelin
Portland, OR; USA
Posts: 7,195
Joined: February 2002
Show All Member Profiles 
Sponsored Links
Forum Statistics
Forums46
Topics46,475
Posts81,645
Members2,157
Most Online1,567
Apr 25th, 2010
Latest Postings
Top Posters(All Time)
UGN Security 39,639
Gremelin 7,195
§intå× 3,255
SilentRage 1,273
Ice 1,146
pergesu 1,136
Infinite 1,041
jonconley 955
Girlie 908
unreal 860