Your browser does not seem to support CSS. If images appear below, please disregard them.
Topic Options
Rate This Topic
#15423 - 08/23/04 08:59 PM Help Installing Mediaplayer 10 Beta on Server 2003
Joined: Oct 2002
Posts: 364
Chem Offline
UGN News Staff
Chem Offline
UGN News Staff

Joined: Oct 2002
Posts: 364
Vagabond (Location Differs)
Fallowing These directions for installing Windows Media player 10 in the latest Longhorn alpha, which claims should also work in server 2003, I can't install any of the *.inf files because of Server 2003's strict driver signing/Logo testing bullshit.


I try to manually turn off the driver signing/logo testing via system properties in the control panel, but no matter how many times I change it, as soon as I go back to it there’s no change.


Anyone know of a solution?
Or a way of manually turning off the driver signing with a registry edit or something?


C++ Should Have Been Called "D"
Top
Sponsored Links
#15424 - 08/24/04 04:08 AM Re: Help Installing Mediaplayer 10 Beta on Server 2003
Joined: Sep 2002
Posts: 390
Shinobi Offline
UGN Member
Shinobi Offline
UGN Member

Joined: Sep 2002
Posts: 390
Asheville, NC
I have no solution to your problem but I just thought you should know that I found: /bullshit.png incredibly amusing!!


"The secret to creativity is knowing how to hide your sources."
-Albert Einstein

Tech Ninja Security
Top
#15425 - 08/24/04 11:47 AM Re: Help Installing Mediaplayer 10 Beta on Server 2003
Joined: Oct 2002
Posts: 955
jonconley Offline
UGN Super Poster
jonconley Offline
UGN Super Poster

Joined: Oct 2002
Posts: 955
Merrill, IA, USA
i 2nd shinobi's post

Top
#15426 - 09/03/04 07:01 AM Re: Help Installing Mediaplayer 10 Beta on Server 2003
Joined: Oct 2002
Posts: 364
Chem Offline
UGN News Staff
Chem Offline
UGN News Staff

Joined: Oct 2002
Posts: 364
Vagabond (Location Differs)
Now that the final version is out, I tried installing that, only to find the exact same error message as the beta.

Then I downloaded a program called TweakNT to fool Server 2003 into thinking it's actually windows XP.



I converted server 2003 into XP professional, rebooted, the boot screen changed to the XP boot screen, along with other XP only things I noticed, as soon as I tried to log in Windows shit the bed and started throwing product activation failures at me (I have a retail copy of server 2003 from my college) and I wasn't allowed to log in because of the product activation shit.

I rebooted into safe mode and used TweakNT to unconvert my machine back into Server 2003 enterprise and rebooted to find everything normal again.

Thank you Microsoft, for not allowing me to install windows media player 10 on your $650 operating system.


C++ Should Have Been Called "D"
Top

Member Spotlight
Crime

Crime
SC, usa
Posts: 506
Joined: March 2002
Show All Member Profiles 
Sponsored Links
Forum Statistics
Forums46
Topics46,466
Posts81,636
Members2,157
Most Online1,567
Apr 25th, 2010
Latest Postings
Top Posters(All Time)
UGN Security 39,630
Gremelin 7,195
SilentRage 1,273
Ice 1,146
pergesu 1,136
Infinite 1,041
jonconley 955
Girlie 908
unreal 860