Your browser does not seem to support CSS. If images appear below, please disregard them.
Topic Options
Rate This Topic
#41089 - 10/14/06 03:18 PM Ftp
Joined: Apr 2006
Posts: 35
Unbro9 Offline
UGN Newbie
Unbro9 Offline
UGN Newbie

Joined: Apr 2006
Posts: 35
North Carolina

I like to use windows command-line to transfer files to my ftp. I am running "xp home". I don't have a problem transfering the file...It's just the file is empty when i open it(for some reason the contents are not being transfered) along with the file. I was wondering if I need to reset the ascii?.


Oracle
Top
Sponsored Links
#41099 - 10/16/06 06:11 PM Re: Ftp [Re: Unbro9]
Joined: Sep 2002
Posts: 553
Digital Geek Offline
UGN Super Poster
Digital Geek Offline
UGN Super Poster

Joined: Sep 2002
Posts: 553
Cluj-Napoca, Romania
I've seen this before and the problem was a misconfigured firewall. You might want to check your firewall settings. Hope this helps.

Regards,
dg.

Top
#41112 - 10/17/06 11:30 PM Re: Ftp [Re: Digital Geek]
Joined: Apr 2006
Posts: 35
Unbro9 Offline
UGN Newbie
Unbro9 Offline
UGN Newbie

Joined: Apr 2006
Posts: 35
North Carolina
Thanks, for your help.


Oracle
Top

Member Spotlight
Crime

Crime
SC, usa
Posts: 506
Joined: March 2002
Show All Member Profiles 
Sponsored Links
Forum Statistics
Forums46
Topics46,445
Posts81,615
Members2,157
Most Online1,567
Apr 25th, 2010
Latest Postings
Top Posters(All Time)
UGN Security 39,609
Gremelin 7,195
§intå× 3,255
SilentRage 1,273
Ice 1,146
pergesu 1,136
Infinite 1,041
jonconley 955
Girlie 908
unreal 860