Your browser does not seem to support CSS. If images appear below, please disregard them.
Topic Options
Rate This Topic
#794 - 04/22/03 02:59 PM www.sysinternals.com found!
Joined: Mar 2002
Posts: 1,273
SilentRage Offline
DollarDNS Owner
SilentRage Offline
DollarDNS Owner

Joined: Mar 2002
Posts: 1,273
OH, USA
if you tried to resolve it, for some reason it resolves to 127.0.0.1, but in my exploration of their DNS, I found a IP address and it works!

http://216.142.16.242

It's a really great site.


Domain Registration, Hosting, Management
http://www.dollardns.net
Top
Sponsored Links
#795 - 04/22/03 04:34 PM Re: www.sysinternals.com found!
Joined: Mar 2002
Posts: 1,041
Infinite Offline
UGN Elite Poster
Infinite Offline
UGN Elite Poster

Joined: Mar 2002
Posts: 1,041
Canada eh
Uhhh... What are you talking about.

Sysinternals.com has never resolved to the loopback for me ever. I can ping by name fine, type it in the address bar and it goes there, and using your DNS crawler I found it no problem.

Try for yourself: http://www.sysinternals.com

Code:
C:\Documents and Settings\J>ping www.sysinternals.com

Pinging sysinternals.com [216.142.16.242] with 32 bytes of data:

Reply from 216.142.16.242: bytes=32 time=99ms TTL=115
Reply from 216.142.16.242: bytes=32 time=81ms TTL=115

Ping statistics for 216.142.16.242:
    Packets: Sent = 2, Received = 2, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 81ms, Maximum = 99ms, Average = 90ms
Control-C
^C
C:\Documents and Settings\J>
Link to SR\'s dns crwaler

You got me kinda confused here SR.

Top
#796 - 04/22/03 10:15 PM Re: www.sysinternals.com found!
Joined: Mar 2002
Posts: 815
sinetific Offline
nobody
sinetific Offline
nobody

Joined: Mar 2002
Posts: 815
Ann Arbor
This is extremely odd. Me and rage both had this problem of not being able to resolve it. The link rage provided works for no problem. Infinite's link does not. My linux box resolves it perfectly with ping, nslookup, in the browser everything. My XP machine resolves it locally. So what I think is that some software installed on my machine changed something in the hosts file and after looking, I see that I was right. Now, I know that kazza light uses a modified hosts file to block ads. I think thats what it might be from. even though now that im looking at this file a LOT of security sites have been switched to resolve locally...

Top
#797 - 04/23/03 12:38 AM Re: www.sysinternals.com found!
Joined: Feb 2002
Posts: 7,195
Gremelin Offline
Community Owner
Gremelin Offline

Community Owner

Joined: Feb 2002
Posts: 7,195
Portland, OR; USA
[18:37] * Looking up http://www.sysinternals.com
-
*** ---[ DNS! ]------------------------------------------
*** Found: 1 addresses
*** Nick:
*** DNS: http://www.sysinternals.com
*** Address: http://www.sysinternals.com
*** IP: 216.142.16.242
*** ------------------------------------------------------------
-
[18:38] * Resolved http://www.sysinternals.com to 216.142.16.242


Donate to UGN Security here.
UGN Security, Back of the Web, and VNC Web Services Owner
Top
#798 - 04/24/03 02:41 PM Re: www.sysinternals.com found!
Joined: Sep 2002
Posts: 624
black^Pimp Offline
UGN GFX Whore
black^Pimp Offline
UGN GFX Whore

Joined: Sep 2002
Posts: 624
Underground
It works fine for me too..

----------------------------------------

C:\>ping http://www.sysinternals.com

Pinging sysinternals.com [216.142.16.242] with 32 bytes of data:

Reply from 216.142.16.242: bytes=32 time=906ms TTL=111
Reply from 216.142.16.242: bytes=32 time=859ms TTL=111
Reply from 216.142.16.242: bytes=32 time=859ms TTL=111
Reply from 216.142.16.242: bytes=32 time=890ms TTL=111

Ping statistics for 216.142.16.242:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 859ms, Maximum = 906ms, Average = 878ms

C:\>

----------------------------------------------


+^Born Intelligence
Top
#799 - 04/29/03 09:16 PM Re: www.sysinternals.com found!
Joined: Aug 2002
Posts: 68
Scalli0n Offline
Junior Member
Scalli0n Offline
Junior Member

Joined: Aug 2002
Posts: 68
Could be that your XP box has it's hosts file setting that domain to 127.0.0.1. Some ad-blocking software does that to a list of known adsites (doubleclick.net, etc.) or it coulda happened by accident.

For both of you to have the same problem, kinda odd tho...

Top

Member Spotlight
Gremelin

Gremelin
Portland, OR; USA
Posts: 7,195
Joined: February 2002
Show All Member Profiles 
Sponsored Links
Forum Statistics
Forums46
Topics46,470
Posts81,640
Members2,157
Most Online1,567
Apr 25th, 2010
Latest Postings
Top Posters(All Time)
UGN Security 39,634
Gremelin 7,195
§intå× 3,255
SilentRage 1,273
Ice 1,146
pergesu 1,136
Infinite 1,041
jonconley 955
Girlie 908
unreal 860