Your browser does not seem to support CSS. If images appear below, please disregard them.
Topic Options
Rate This Topic
#9335 - 03/14/03 01:34 AM hardware stuff
Joined: Mar 2002
Posts: 56
spectre Offline
Junior Member
spectre Offline
Junior Member

Joined: Mar 2002
Posts: 56
192.168.128.80
hey everyone. i just re-installed windows on a computer in my basement, but for some reason it is only running in 16 colors and at 480x600 resolution (or something like that). I know the computer can run at 32 colors, and it says that my video driver is installed correctly.

But I cannot even tell what my video card is. I know nothing about hardware, but the card the my monitor is connected to is an atmel at49F010, which I am unable to find a driver to, and barely any information about (even on the atmel site). How can I tell if my videocard is on my mother board?

Aight, thanks guys. Also, windows98se is telling me I have an "unknown device" and a PCI Connection Device that doesn't work. Any ideas on what these might be?

Thanks.

Top
Sponsored Links
#9336 - 03/14/03 02:30 AM Re: hardware stuff
Joined: Feb 2002
Posts: 7,195
Gremelin Offline
Community Owner
Gremelin Offline

Community Owner

Joined: Feb 2002
Posts: 7,195
Portland, OR; USA
is your video card you're using plugged into a PCI slot?

If not you'll have to look at the motherboard...

Look for an ID number on the mobo or the video card, it should have an ID number, do a search on google for it.


Donate to UGN Security here.
UGN Security, Back of the Web, and VNC Web Services Owner
Top

Member Spotlight
Gremelin

Gremelin
Portland, OR; USA
Posts: 7,195
Joined: February 2002
Show All Member Profiles 
Sponsored Links
Forum Statistics
Forums46
Topics46,475
Posts81,645
Members2,157
Most Online1,567
Apr 25th, 2010
Latest Postings
Top Posters(All Time)
UGN Security 39,639
Gremelin 7,195
§intå× 3,255
SilentRage 1,273
Ice 1,146
pergesu 1,136
Infinite 1,041
jonconley 955
Girlie 908
unreal 860