UGN Security Forums
My ProfileMember DirectoryLogin
Search our ForumsView our FAQView our Site Rules
View our CalendarView our Active TopicsGo to our Main Page

UGN Security Store
 

Network Sites UGN Security, The GoNix Initiative, Elite Web Gamers, Back of the Web, EveryDay Helper, VNC Web Design & Development
July
Su M Tu W Th F Sa
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Sponsored Links
Latest Postings
Latest Reviews
Topic Options
Rate This Topic
#3469 - 03/13/03 06:27 PM Hard Drive Space
HighLander Offline

*****

Registered: 03/07/02
Posts: 270
Loc: Canada
A "6GB Hardrive" with only one partition on the drive taking up all the space, NTFS format.

2.35GB of files, folders, etc. *This includes the operating files, and hidden files.

Yet the computer reports only 1.35GB of free space and 4.65GB of used space on the drive.

Scandisk & Defrag have been run and found no errors, also up to date virus scans have also been run, finding no viruses.

By my math that means 2.30GB of space has vanished.

What could cause this to happen......????
_________________________
Unless you try something to which you have not already succeeded ~ Then you shall NEVER grow

Top
Sponsored Links
      
#3470 - 03/13/03 07:03 PM Re: Hard Drive Space
Gremelin Offline

Community Owner
*****

Registered: 02/28/02
Posts: 7192
Loc: Portland, OR; USA
someone interupting the format .
_________________________
Donate to UGN Security here.
UGN Security, Back of the Web, Elite Web Gamers & VNC Web Design Owner

Top
#3471 - 03/13/03 07:17 PM Re: Hard Drive Space
HighLander Offline

*****

Registered: 03/07/02
Posts: 270
Loc: Canada
It could not be because of the format, for Two days ago it was reporting the correct free space but immediatly after installing WinXP Sp1 it changed to an incorrect report.....
_________________________
Unless you try something to which you have not already succeeded ~ Then you shall NEVER grow

Top
#3472 - 03/13/03 10:12 PM Re: Hard Drive Space
HighLander Offline

*****

Registered: 03/07/02
Posts: 270
Loc: Canada
Well thanx for the input Giz, but I fixed it, through alot of searching, I found that one of my files containing registry data was missing, replaced it using a log, and Boom, fixed.......laterzzz
_________________________
Unless you try something to which you have not already succeeded ~ Then you shall NEVER grow

Top

Moderator:  Infinite 
Featured Member
Registered: 03/05/02
Posts: 9
Forum Stats
2145 Members
46 Forums
33451 Topics
68618 Posts

Max Online: 1567 @ 04/25/10 10:20 AM
Top Posters
UGN Security 26614
Gremelin 7192
§intå× 3255
SilentRage 1273
Ice 1146
pergesu 1136
Infinite 1041
jonconley 955
Girlie 908
unreal 860
Newest Members
Jimmie Menon, fghijk435948, Devo60, ali, lavos
2147 Registered Users
Who's Online
0 registered (), 707 Guests and 325 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Latest News


Donate
  Get Firefox!
Get FireFox!